MEZUNİYET TÖRENİNE KATILACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE;

17 Eylül 2021 tarihinde yapılacak olan mezuniyet törenine katılacak olan öğrencilerimizin cübbe ihtiyaçlarının belirlenebilmesi amacıyla; aşağıdaki tabloda yer alan danışmanlarına cübbe bedenlerini  (S, M, L, XL, XXL) bildirmeleri, belirtilen hesap numarasına ücretini yatırdıktan sonra dekontlarını en geç 13.09.2021 tarihine kadar danışmanlarına mail olarak göndermeleri gerekmektedir.

Yapacağınız ödemede Ad, Soyad ve TC kimlik numarası bilgilerinizin bulunması gerekmektedir.  Mezuniyet Törenine cübbe ile katılım sağlanacaktır.

Önemle duyurulur.

NOT: Cübbe dağıtımı 15.09.2021 tarihinden itibaren T1 Blokta yapılacaktır.

ÖDEME BİLGİLERİ

HESAP ADI                                       : Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

ÖĞRENCİ CÜBBESİ BEDELİ          : 80 TL

HESAP NO                                        : TR26 0001 0019 4689 0545 6150 02